x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend behandelen wij alle te vertalen teksten als vertrouwelijk en gaan wij zeer discreet met uw documenten om. Binnen het bedrijf hanteren we het need-to-see-principe: naast de Project Manager kunnen alleen de vertaler(s) en revisor(s) die daadwerkelijk aan uw vertaling werken uw document inzien.

Daarnaast kunnen we voorafgaand aan de opdracht een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) tekenen als extra juridische bescherming. Neem gerust contact met ons op als u hier meer vragen over heeft.

Bestandsbeveiliging

Wij hechten veel waarde aan de vertrouwelijkheid van klantinformatie. Mede omdat we veel advocaten en notarissen tot onze klantenkring mogen rekenen is dit van groot belang. Bestanden die u via ons websiteformulier instuurt worden via een SSL verbinding versleuteld naar onze server verzonden, waar ze in een beveiligde omgeving staan.

Indien gewenst is het altijd mogelijk om bestanden versleuteld en voorzien van een wachtwoord aan te leveren.

Woordenboeken

Privacy van uw gegevens

Bij Vertaalbureau Noorderlicht BV hechten we ook veel waarde aan een goed beheer van uw persoonlijke privacygevoelige gegevens. Zie voor meer informatie hierover onze privacyverklaring.