x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Voor een perfecte vertaling Pools!

Er zijn steeds meer Nederlandse bedrijven die zaken doen in Polen. Ook het aantal Poolse werknemers in ons land groeit gestaag. Een correcte vertaling naar of vanuit het Pools is soms noodzakelijk om de communicatie probleemloos te laten verlopen. Vertaalbureau Noorderlicht helpt u graag verder!

Vertaling van en naar het Pools

Ons vertaalbureau Pools staat klaar om belangrijke documenten zoals arbeidscontracten en hypotheekakten voor u te vertalen. Wij helpen vaak bij het vertalen van Poolse bouwtekeningen van en naar het Nederlands en kunnen dat op verzoek naar iedere andere taal vertalen. Ook als u bijvoorbeeld een Nederlands huurcontract heeft dat u wilt laten vertalen naar het Pools, bent u bij Vertaalbureau Noorderlicht aan het juiste adres.

Professionele vertalers Pools

Alle vertalers Pools die zich hebben aangesloten bij ons vertaalbureau Pools, hebben het Pools als moedertaal of hebben een universitaire studie in de Poolse taal met succes afgerond. Zij zijn gewend om met krappe deadlines te werken, waardoor u uw vertaling Pools snel in handen heeft.

Woordenboeken

Thuis in ieder vakgebied!

Niet alle soorten teksten hebben dezelfde achtergrond en dezelfde doelgroep. Daarom hebben veel van onze vertalers Pools zich gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden, waaronder:

  • Recht en wetgeving
  • Bouw, architectuur en RO
  • Techniek en industrie
  • ICT, automatisering en telecommunicatie
  • Landbouw en milieu
  • Kunst, cultuur en toerisme
  • Geneeskunde en farmacie

Scherpe tarieven

Vertaalbureau Noorderlicht hanteert scherpe tarieven voor al haar vertalingen en dus ook voor vertalingen van en naar het Pools. Alle vertalers zijn thuiswerkers en staan via internet met elkaar en het kantoor in Den Haag in verbinding. Op die manier blijven de overheadkosten laag en dat merkt ú aan de prijzen!

Vrijblijvende offerte

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Pools? Bel ons op 06 5152 8071 als u even snel wilt overleggen of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.