x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Correctie en revisie van uw teksten

Woordenboeken

Hebt u zelf een tekst geschreven, maar wilt u zeker weten dat uw tekst grammaticaal 100% in orde is? Dan kunt u uw tekst ook bij ons laten controleren, in iedere taal. Wij letten niet alleen op of de tekst grammaticaal in orde is, maar ook of deze prettig leesbaar is, of de stijl geschikt is en aansluit bij de doelgroep, en op de consistentie van de tekst.

Uw tekst wordt altijd gecontroleerd door een native speaker in de betreffende taal, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw tekst tot in de puntjes verzorgd is.

Proefdrukcontroles

Als uw vertaalde tekst gedrukt wordt en daarbij in een bepaald formaat moet passen, is het natuurlijk belangrijk dat de titels op de juiste plaats staan, dat de leestekens goed geplaatst zijn en dat de woorden bovendien op de juiste manier afgebroken worden aan het einde van een regel. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan bij een mooie brochure die u in het Pools of Chinees wilt laten drukken, als u die taal niet machtig bent. In zo’n geval is het verstandig om de pdf’s van de proefdruk voor het drukken eerst door ons te laten controleren. Wij controleren zorgvuldig of alles op de juiste plaats staat, of er geen tekst of tekens afgevallen zijn bij de opmaak en of alle woorden op de juiste manier zijn afgebroken. Indien nodig overleggen we met de opmaker om het een en ander te verduidelijken.

We kunnen ook het hele opmaaktraject voor u uit handen nemen en de DTP in InDesign zelf voor u verzorgen. Neem een kijkje op onze pagina over DTP diensten of informeer naar de mogelijkheden.