Voor een vertaling Engels op niveau

Als een van de meest gesproken talen ter wereld is het Engels een veelgevraagde taal bij Vertaalbureau Noorderlicht. De internationale voertaal laat verrassende verschillen zien in de Amerikaanse, Britse, Canadese en Australische spelling en woordkeus. Wilt u een vertaling Engels die perfect aansluit bij úw doelgroep? Ons vertaalbureau Engels garandeert een vertaling Engels op niveau.

Perfecte vertalingen van en naar het Engels

Vertaalbureau Noorderlicht verzorgt al uw vertalingen vanuit en naar het Engels. Van een bedrijfswebsite die u naar Amerikaans-Engels wilt laten omzetten tot een financieel rapport dat morgenochtend in Londen besproken moet worden. Voor een perfecte vertaling van of naar het Engels werken wij altijd met ten minste twee vertalers Engels aan uw tekst: een native speaker in de brontaal en een native speaker in de doeltaal. Op deze manier wordt er extra aandacht besteed aan de juiste vertaling Engels.

Van juridische tot commerciële schrijfstijl

Juridische teksten vergen natuurlijk een andere stijl dan commerciële teksten. Met gespecialiseerde vertalers Engels – ieder in hun eigen vakgebied - zijn wij net zo thuis in het jargon van arbeidscontracten als in de creatieve slogans van de reclamewereld. En komt het aan op een website of bedrijfspresentatie, dan is een wervende stijl die mensen aanzet tot het kopen van een product natuurlijk onontbeerlijk. Onze expertise in de Engelse taal zorgt voor perfect kloppende vertalingen Engels, zowel in spelling als in tone-of-voice.

Spoedvertaling Engels

Een snelle levertijd hoeft trouwens geen probleem te zijn als het op vertalingen Engels-Nederlands of Nederlands-Engels aankomt. De hoogopgeleide vertalers die bij ons vertaalbureau Engels zijn aangesloten, wonen en werken over de hele wereld. Zo laten we bij Vertaalbureau Noorderlicht de tijdverschillen voor ons werken. Terwijl de Nederlandse werkdag afloopt, zetten wij onze vertalers Engels in Engeland, Ierland, Amerika of Australië aan het werk. Een spoedopdracht Engels is dus altijd mogelijk!