Voor iedere vertaling Arabisch

Wereldwijd wordt het Arabisch door meer dan 250 miljoen mensen gesproken. Bij Vertaalbureau Noorderlicht krijgen we dan ook vaak het verzoek om een (beëdigde) vertaling van of naar het Arabisch te verzorgen. Dat doen we snel en vakkundig. Wij helpen ook u graag bij uw vertaling.

Dé specialist voor uw vertaling Arabisch

Als vertaalbureau Arabisch zijn wij specialist in de Arabische taal. Vertaalbureau Noorderlicht werkt namelijk al sinds 1996 met afgestudeerde arabisten en native speakers Arabisch. Of het nu om een testament, medische vragenlijst of om mededelingen van school gaat, de vertalers Arabisch van Vertaalbureau Noorderlicht vertalen ieder document moeiteloos van of naar het Arabisch.

Scherpe tarieven

Dat doen we tegen scherpe tarieven. Bij Vertaalbureau Noorderlicht werken alle Nederlandse en buitenlandse vertalers vanuit hun eigen huis. Geen dure kantoren dus die worden doorberekend in onze tarieven, maar reële prijzen voor een uitstekende vertaling Arabisch. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte en vergelijk onze tarieven met die van andere vertaalbureaus.

Vertaalbureau Arabisch en meer

Maar ook voor andere vertalingen schakelt u met een gerust hart Vertaalbureau Noorderlicht in. Bijvoorbeeld voor juridische vertalingen, technische vertalingen of vertalingen naar een andere taal, zoals het Turks, Duits of Engels.

Vraag een gratis offerte

Neem contact op met Vertaalbureau Noorderlicht om een indicatie te krijgen van de prijzen voor uw vertaling van of naar het Arabisch. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een gratis offerte op maat .