x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Uw vertaling Grieks in handen van ervaren vertalers Grieks

Gebruiksaanwijzing of machtiging, wetenschappelijk rapport of geboorteakte: vertaalbureau Noorderlicht vertaalt uw document moeiteloos naar of vanuit het Grieks. Iedere vertaling Grieks wordt professioneel aangepakt door onze ervaren vertalers Grieks.

Onze vertalers Grieks zijn native speakers

Bij Vertaalbureau Noorderlicht is een groot team van Nederlandse en buitenlandse vertalers aangesloten die allemaal even ervaren zijn als het aankomt op correct en snel vertalen. Om de kwaliteit te garanderen, laten wij uw vertaling Grieks bovendien altijd nakijken door een tweede vertaler, die ook native speaker is. Zo weet u zeker dat uw vertaling exact weergeeft wat het origineel zegt!

Vertalingen vanuit & naar het Grieks

U kunt alle kanten op met uw vertaling Grieks bij Vertaalbureau Noorderlicht! Zo vertalen wij documenten vanuit het Nederlands (of iedere andere taal) naar het Grieks toe, en helpen we u ook graag om uw Griekse documenten om te zetten naar het Nederlands, Engels, Turks of elke andere taal.

Woordenboeken

Alle mogelijke vakgebieden

Omdat geen enkele tekst hetzelfde is – denk maar aan marketingteksten, journalistieke teksten, teksten met een psychologische achtergrond – hebben we bij ons vertaalbureau Grieks ook vertalers Grieks die zich hebben gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Daarnaast doen wij vertaal- en revisiewerk voor afstudeerscripties en proefschriften in vele vakgebieden, zoals literatuur en kunst, cultuur en toerisme.

Waarom Vertaalbureau Noorderlicht?

Omdat onze vertalers Grieks allemaal universitair geschoold zijn en velen het Grieks bovendien als moedertaal hebben, biedt Vertaalbureau Noorderlicht een uitmuntende kwaliteit. Er is bovendien altijd een specialist die precies aansluit bij wat u zoekt. Of het nu gaat om een medische tekst of toeristische tekst en of uw vertaling Grieks nu beëdigd moet worden of niet.

Offerte op maat

Wilt u meer weten over de vertaalmogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Grieks? Vraag dan nu een gratis offerte aan. Wij sturen u binnen een paar uur een offerte op maat voor uw vertaling van of naar het Grieks.