x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

De juiste vertaler Frans zorgt voor werve(le)nde vertalingen!

Met een groot team gediplomeerde vertalers in haar bestand heeft Vertaalbureau Noorderlicht altijd de juiste vertaler Frans voor uw tekst in huis. Van wervelende reclameslogans tot wervende brochureteksten, de professionele vertalers Frans van Vertaalbureau Noorderlicht houden de doelgroep in het achterhoofd bij hun vertaling van of naar het Frans.

Voor iedere vertaling Frans

Het maakt niet uit om wat voor tekst het gaat -websites, (hypotheek)contracten, gebruiksaanwijzingen of chansonteksten-, de vertalers van ons vertaalbureau Frans pakken iedere vertaling Frans enthousiast en vakkundig op. Onze native speakers zorgen elke keer opnieuw voor correct vertaalde en prettig leesbare teksten. Zo bent u verzekerd van een uitstekende vertaling vanuit of naar het Frans en weet u bovendien dat het met de betekenisoverdracht ook goed zit.

Alleen de beste vertalers Frans

Vertaalbureau Noorderlicht werkt met de beste vertalers Frans. Zij hebben hun universitaire studie Frans succesvol afgerond of hebben de Franse taal van huis uit meegekregen (moedertaalsprekers). Maar je moet meer in je mars hebben om bij ons vertaalbureau Frans aan de slag te kunnen. Bij vertalingen Frans voor de toeristische branche is het bijvoorbeeld belangrijk dat de doelgroep op een enthousiaste manier wordt aangesproken; bij de vertaling van een hypotheekoverdracht is het juist belangrijk om zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke tekst te blijven. Onze vertalers Frans zijn van alle markten thuis om u de best mogelijke vertaling te leveren.

Frans Frans of Belgisch Frans

Wij werken niet alleen met vertalers uit Frankrijk, maar ook met vertalers uit Wallonië, speciaal voor uw teksten die bestemd zijn voor de Belgische markt. Zo weet u zeker dat we de juiste toon en terminologie te pakken hebben.

Woordenboeken

Offerte op maat

Wilt u meer weten over de vertaalmogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Frans? Vraag dan nu een gratis offerte aan. Wij sturen u binnen een paar uur een offerte op maat.