Uw vertaling Nederlands 100% in orde!

Bij die Chinese cd-speler hoort een handleiding. Als u op vakantie in het ziekenhuis bent beland, wil uw huisarts het medisch rapport inzien. Voorbeelden van teksten waarvan de vertaling naar het Nederlands 100% in orde moet zijn. Vertaalbureau Noorderlicht verzorgt uw vertaling Nederlands tot in de puntjes.

Bij Vertaalbureau Noorderlicht zijn afgestudeerde neerlandici aangesloten die ervoor zorgen dat alle Nederlandse teksten van uitstekende kwaliteit zijn, zowel qua stijl als qua grammatica. Of het nu gaat om de vertaling van een testament of een persbericht. Natuurlijk vertalen wij niet alleen naar, maar ook vanuit het Nederlands. Dat doen we naar ruim 60 talen.

Veel vertalers Nederlands hebben zich gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. U kunt hierbij denken aan juridische teksten, zoals een koopcontract of een oprichtingsakte, aan teksten met een medische achtergrond of aan natuurwetenschappelijke teksten. Fijn om te weten dat uw tekst door een neerlandicus met verstand van zaken wordt proefgelezen!

Vertaalbureau Noorderlicht biedt bovendien:

  • Beëdigde vertalingen
  • Tolkdiensten
  • Revisiewerk, ook voor afstudeerscripties & proefschriften
  • DTP-diensten

Alle vertalers Nederlands die bij ons vertaalbureau Nederlands zijn aangesloten, hebben het Nederlands als moedertaal. Op die manier kunt u er van op aan dat de vertaalde tekst 100% in orde is, zowel wat betreft spelling en grammatica als wat betreft betekenisoverdracht.

Spoedvertaling Nederlands nodig?

Soms moet het NU! Ook dan biedt Vertaalbureau Noorderlicht scherpe tarieven en een pijlsnelle levering van uw vertaling Nederlands. Bel ons op 06 5152 8071 als u even snel wilt overleggen of stuur uw tekst alvast in Word, Excel of Pdf op via ons contactformulier.