x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Uw vertaling Nederlands 100% in orde!

U hebt uw droomhuis gevonden in Frankrijk, een nieuwe leverancier in China, of u gaat in zee met een nieuwe zakenpartner in Polen. Voordat u uw handtekening onder een overeenkomst zet, wilt u natuurlijk wel weten waar u nu exact voor tekent. Als u producten importeert om op uw Nederlandse website te verkopen, hebt u wervende beschrijvingen nodig, en als u op vakantie in het ziekenhuis bent beland, dan wil uw huisarts na thuiskomst het medisch rapport inzien. Voorbeelden van teksten waarvan de vertaling naar het Nederlands 100% in orde moet zijn. Vertaalbureau Noorderlicht verzorgt uw vertaling Nederlands tot in de puntjes.

Bij Vertaalbureau Noorderlicht zijn afgestudeerde vertalers en revisors aangesloten die ervoor zorgen dat alle Nederlandse teksten van uitstekende kwaliteit zijn, zowel qua inhoud, qua stijl als qua grammatica. Of het nu gaat om de vertaling van een boek of een persbericht. Natuurlijk vertalen wij niet alleen naar, maar ook vanuit het Nederlands. Dat doen we naar ruim 60 talen.

Veel vertalers die naar het Nederlands vertalen hebben zich gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. U kunt hierbij denken aan juridische teksten, zoals een koopcontract of een oprichtingsakte, aan teksten met een medische achtergrond of aan natuurwetenschappelijke teksten. Fijn om te weten dat uw tekst door een revisor met verstand van zaken wordt proefgelezen!

Moedertaalsprekers

Alle vertalers Nederlands die bij ons vertaalbureau Nederlands zijn aangesloten, hebben het Nederlands als moedertaal. Op die manier kunt u er van op aan dat de vertaalde tekst 100% in orde is, zowel wat betreft spelling en grammatica als wat betreft betekenisoverdracht.

Vertaalbureau Noorderlicht biedt bovendien:

  • Beëdigde vertalingen, onder andere voor het IND en de gemeente
  • Tolkdiensten, bijvoorbeeld bij de notaris
  • Revisiewerk, ook voor afstudeerscripties & proefschriften

Woordenboeken

 

Spoedvertaling Nederlands nodig?

Soms moet het NU! Vertaalbureau Noorderlicht kan een pijlsnelle levering van uw vertaling Nederlands bieden. Bel ons op 06 5152 8071 als u even snel wilt overleggen of stuur uw tekst alvast in Word, Excel of Pdf op via ons contactformulier.