Voor een correcte vertaling Chinees

Wat het onderwerp ook is, Vertaalbureau Noorderlicht is de juiste keuze als u een vertaling nodig heeft van het Nederlands naar het Chinees. Dat geldt vanzelfsprekend ook als uw Chinese document naar het Nederlands of naar bijvoorbeeld het Engels moet worden omgezet. Vertaalbureau Noorderlicht zorgt voor een correcte vertaling Chinees!

Iedere vertaling Chinees mogelijk

Al bijna 20 jaar vertalen wij documenten zoals jaarverslagen, (bedrijfs)presentaties en folders van of naar het Chinees. Onze ervaren vertalers Chinees rusten niet totdat een vertaling helemaal perfect is. Zo kunt ú ervan op aan dat de betekenis in de doeltaal hetzelfde is als in de brontaal.

Over onze vertalers Chinees

Ons vertaalbureau Chinees werkt uitsluitend met ervaren vertalers die het Chinees als moedertaal spreken of die een universitaire opleiding in de Chinese taal hebben afgerond. Veel van onze vertalers Chinees hebben bovendien een specialisatie in vakgebieden zoals business en marketing, toerisme of economie en financiën. Zij kennen het jargon en zorgen voor de correcte vaktermen in uw document.

DTP

Als u dat wilt, kunnen wij naast de vertaling ook het hele opmaakproces voor u uit handen nemen en de DTP in Adobe, InDesign, QuarkXpress, Dreamweaver, Illustrator, PowerPoint, Pagemaker of Publisher voor u verzorgen. Onze vertalers werken nauw samen met de DTP’ers, die gewend zijn ook in het Chinees te werken, zodat u zeker weet dat alles op de juiste plaats komt te staan. Zeker bij het Chinees kan dat u veel zorgen uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vertaalbureau Chinees en meer

Ons vertaalbureau Chinees zorgt ervoor dat alle vertalingen van en naar het Chinees 100% in orde zijn. Maar ook voor andere vertalingen schakelt u met een gerust hart Vertaalbureau Noorderlicht in. Bijvoorbeeld voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen of vertalingen naar een andere taal, zoals het Thai, Engels of Russisch.

Vraag een gratis offerte

Neem contact op met Vertaalbureau Noorderlicht om een indicatie te krijgen van de prijzen voor uw vertaling van of naar het Chinees. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een gratis offerte op maat .