x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Voor een correcte vertaling Chinees

Wat het onderwerp ook is, Vertaalbureau Noorderlicht is de juiste keuze als u een vertaling nodig heeft van het Nederlands naar het Chinees. Dat geldt vanzelfsprekend ook als uw Chinese document naar het Nederlands of naar bijvoorbeeld het Engels moet worden omgezet. Vertaalbureau Noorderlicht zorgt voor een correcte vertaling Chinees!

Woordenboeken

Iedere vertaling Chinees mogelijk

Al bijna 20 jaar vertalen wij documenten zoals jaarverslagen, (bedrijfs)presentaties en folders van of naar het Chinees. Onze ervaren vertalers Chinees rusten niet totdat een vertaling helemaal perfect is. Zo kunt ú ervan op aan dat de betekenis in de doeltaal hetzelfde is als in de brontaal.

Mandarijn en Kantonees

Vertaalbureau Noorderlicht levert vertalingen van en naar het Mandarijn, het Kantonees en de meeste andere veel voorkomende talen in China. Het Mandarijn kan op twee manieren geschreven worden; in de Volksrepubliek China schrijven ze vereenvoudigd Chinees (simplefied Chinese), in Taiwan en Hong Kong is dat traditioneel Chinees (traditional Chinese).

Als u een tekst bij ons wilt laten vertalen, vragen wij daarom altijd voor welk deel van China de vertaling bestemd is, zodat we kunnen kiezen voor een vertaling in vereenvoudigd of traditioneel Chinees.

Over onze vertalers Chinees

Ons vertaalbureau Chinees werkt uitsluitend met ervaren vertalers die het Chinees als moedertaal spreken of die een universitaire opleiding in de Chinese taal hebben afgerond. Veel van onze vertalers Chinees hebben bovendien een specialisatie in vakgebieden zoals business en marketing, toerisme of economie en financiën. Zij kennen het jargon en zorgen voor de correcte vaktermen in uw document.

Vraag een gratis offerte

Neem contact op met Vertaalbureau Noorderlicht om een indicatie te krijgen van de prijzen voor uw vertaling van of naar het Chinees. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een gratis offerte op maat.