x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Over Ons

Bij Vertaalbureau Noorderlicht staat een groot team ervaren vertalers klaar om uw tekst snel en vakkundig te vertalen. Wij zijn in 1996 in Groningen begonnen, en een deel van ons team bestaat nog steeds uit vertalers die er vanaf het allereerste begin bij waren. Van 2001 tot 2016 waren we gevestigd in Amersfoort, en sinds 2016 is Den Haag de standplaats van het kantoor.

Inmiddels werken we met vertalers en revisors over de hele wereld. Ieder vanuit zijn eigen huis, in zijn eigen land, werken we nauw samen met elkaar om een perfecte vertaling voor onze klanten te kunnen leveren. Van een wervende websitetekst tot een heldere gebruiksaanwijzing: Vertaalbureau Noorderlicht zorgt voor een professionele vertaling van uw tekst.

Woordenboeken

Om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden, werken wij uitsluitend met hoog opgeleide, gekwalificeerde vertalers en revisors. Iedere tekst wordt zowel door een native speaker in de brontaal als door een native speaker in de doeltaal bekeken, en per klant en vakgebied kiezen wij steeds het meest geschikte vertaler-proeflezer team.

Bij Vertaalbureau Noorderlicht hebben we gespecialiseerde vertalers voor documenten uit onder andere de juridische, technische, medische, financiële sector. Deze vertalers zijn thuis in het vakjargon van de branche. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het vertalen van websites en toeristische, culturele en commerciële vertalingen. Bij dit soort vertalingen gaat het niet alleen om een juiste betekenisoverdracht, maar is het even belangrijk dat de tekst prettig leesbaar is, een wervende stijl heeft en de lezer aanspreekt. Onze vertalers houden hier allemaal rekening mee en gaan hier zo creatief mogelijk mee om.