x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Laat uw vertaling Deens door een Deense vertaler verzorgen!

Bij Vertaalbureau Noorderlicht weet u zeker dat uw vertaling vanuit het Deens of naar het Deens toe professioneel en snel wordt opgepakt. We werken met vertalers die zelf uit Denemarken komen en de taal dus perfect beheersen.

Voor elke vertaling van of naar het Deens

Als u een tekst heeft die vanuit het Deens naar het Nederlands vertaald moet worden, bent u bij Noorderlicht aan het juiste adres. Trouwens ook als u een tekst vanuit het Nederlands of andere taal naar het Deens omgezet wilt zien. Bij ons vertaalbureau zijn namelijk heel veel Nederlandse en buitenlandse vertalers aangesloten, waaronder ook veel Deense vertalers.

Onze werkwijze

De werkwijze binnen Noorderlicht is een bijzondere. We werken altijd met ten minste twee mensen aan de tekst. Stel: u heeft een tekst die vanuit het Deens naar het Duits vertaald moet worden. Een native speaker in het Deens maakt dan de eerste versie van de vertaling. Daarna proefleest een native speaker in het Duits de tekst en past deze aan waar nodig. Op deze manier weet u 100% zeker dat er een juiste betekenisoverdracht is, en dat de grammatica en spelling tip top in orde zijn.

Scherpe tarieven

Dit alles kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Alle vertalers werken namelijk vanuit huis en hebben via internet contact met elkaar en met het kantoor in Den Haag. Zo houden wíj onze overheadkosten laag en dat merkt ú aan onze prijzen.

Woordenboeken

Uw Deense vertaalbureau

Onze Deense vertalers hebben bovendien ieder een eigen specialisatie. Op die manier kunnen wij ook medische teksten of financiële rapporten in het Deens probleemloos voor u vertalen. Zoek dus niet langer naar een vertaalbureau voor uw vertalingen van en naar het Deens, Noorderlicht is hét vertaalbureau voor u! Vraag vandaag nog een gratis offerte bij ons aan of bel ons als u eerst meer wilt weten.

Offerte op maat

Wilt u meer weten over de vertaalmogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Deens? Vraag dan nu een gratis offerte aan. Wij sturen u binnen een paar uur een offerte op maat voor uw vertaling van of naar het Deens.