x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Voor de beste Turkse vertaling

Om constante kwaliteit te leveren in al onze vertalingen Turks, werken we bij Vertaalbureau Noorderlicht uitsluitend met native speakers en ervaren vertalers Turks. Bovendien hebben veel van onze vertalers een eigen specialisatie, zoals het vertalen van medische of juridische teksten.

Op zoek naar een vertaler Turks?

Voor welke vertaling Turks u ook op zoek bent naar een professional, wij beschikken over een team van ervaren vertalers. De vertalers Turks die bij Vertaalbureau Noorderlicht zijn aangesloten, zijn geboren en getogen in Turkije (native speakers) en/of afgestudeerd in de Turkse taal.

Vierogen formule

Ons vertaalbureau Turks werkt volgens de vierogen formule. Dit betekent dat elke tekst die door ons vertaald wordt, na vertaling van of naar het Turks nog eens nagekeken wordt door een tweede vertaler die tevens native speaker Turks is. Deze tweede lezer controleert de tekst op zaken als consistent taalgebruik, juiste spelling en behoud van stijl.

Ook voor uw spoedvertaling Turks

Als er haast bij is, geven we voor speciale tarieven voorrang aan uw tekst. Een vertaler Turks werkt zo nodig ’s avonds door om uw tekst snel en vakkundig om te zetten naar het Turks of een andere taal. Dat gebeurt net zo zorgvuldig als andere vertalingen, er kijken dus ook 2 vertalers Turks naar. U bent altijd verzekerd van een hoge kwaliteit.

Van website tot medische vragenlijst

U kunt alle soorten teksten bij ons laten vertalen. Van websites en persberichten tot nieuwsbrieven van scholen en medische vragenlijsten. Ons vertaalbureau Turks werkt al sinds 1996 met native speakers Turks en Turkse vertalers. Zo krijgt u altijd de best mogelijke vertaling.

Speciale vakgebieden

U kunt bij Vertaalbureau Noorderlicht ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische, financiële en technische vertalingen Turks.

Woordenboeken

Vraag meteen een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Turks? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een offerte op maat.