Op zoek naar een vertaler Russisch?

Vertaalbureau Noorderlicht heeft de allerbeste vertalers Russisch in huis voor vertalingen van en naar het Russisch. Al vanaf 1996 werken wij met vertalers die het Russisch als moedertaal hebben of die een universitaire studie hebben afgerond in deze Slavische taal.

Thuis in iedere vertaling Russisch

Onze vertalers Russisch zijn zeer ervaren in het vertalen van documenten zoals contracten, SLA’s en handleidingen. Ook voor websites en wetenschappelijke rapporten draaien zij hun hand niet om. Bij ons vertaalbureau Russisch bent u iedere keer opnieuw verzekerd van een correcte en prettig leesbare tekst!

Vertaler Russisch & vakgebieden

Veel vertalers Russisch hebben zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Denk hierbij aan medische teksten (zoals een medische vragenlijst), aan ICT-teksten of aan teksten met een technische of natuurwetenschappelijke achtergrond. Ook vertalen wij veel literatuur en teksten op het raakvlak van kunst, cultuur en toerisme.

Vertaalbureau Noorderlicht biedt bovendien:

  • Tolkdiensten
  • Correcties en revisies
  • Beëdigde vertalingen
  • DTP

Vertaling van en naar het Russisch

In ons bestand hebben wij zeer ervaren vertalers Russisch die zowel vanuit als naar het Russisch vertalen. Hebt u een tekst in het Russisch die u naar het Nederlands omgezet wilt hebben? Vertaalbureau Noorderlicht klaart de klus. Wilt u een document in bijvoorbeeld Pools of Duits laten vertalen naar het Russisch? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook voor die spoedvertaling Russisch

Soms is er haast bij. Ook dan biedt ons vertaalbureau Russisch scherpe tarieven en een snelle levering van uw vertaling Russisch. Bel ons op 06 5152 8071 als u nog vragen hebt of stuur uw tekst alvast in Word, Excel of Pdf op via het contactformulier.

Vraag meteen een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Russisch? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een offerte op maat.