x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Onze vertalers Spaans houden van hun vak

Van Zuid-Spanje tot Catalonië, en van hartje Den Haag tot centraal Argentinië of Colombia, onze vertalers Spaans komen uit alle windstreken en zijn dag en nacht met tekst en taal bezig. Een ding hebben zij gemeen: de liefde voor de Spaanse taal!

Uw vertaling Spaans in goede handen

Dat betekent dat uw tekst in goede handen is bij ons vertaalbureau Spaans, waar die tekst ook over gaat. De vertalers Spaans die zich bij ons hebben aangesloten, zijn namelijk niet alleen afgestudeerd in de Spaanse taal, maar ook zeer ervaren in het vertalen van uiteenlopende soorten teksten. Vanuit hun passie voor het vertalersvak houden zij rekening met tone-of-voice en stijl in de tekst en passen zij het woordgebruik daarop aan.

Beëdigde vertaling Spaans

Een groot deel van onze vertalers Spaans is volgens de Wet Beëdigde Tolken en Vertalers (Wbtv) gekwalificeerd om beëdigde vertalingen te verzorgen. Hebt u een vertaling nodig van een geboorteakte, huwelijksakte of akte van niet-gehuwdheid, dan regelen wij een officiële vertaling van of naar het Spaans met de vereiste handtekening en stempel. Kijk gerust eens op ons pagina over beëdigde vertalingen.

Woordenboeken

Daarnaast biedt Vertaalbureau Noorderlicht:

  • Tolkwerkzaamheden bij rechtbank, politie of notaris
  • Tekstcorrecties en revisies
  • Transcreation voor marketingteksten
  • Snelle levering

Professionals in de Spaanse taal

Vertaalbureau Noorderlicht heeft zeer veel vertaalervaring in huis als het aankomt op vertalingen vanuit en naar het Spaans. Heeft u een vertaling nodig voor gebruik in Latijns-Amerika, bijvoorbeeld adoptiepapieren, dan zetten wij een van onze beëdigde vertalers in. Wilt u het koopcontract voor uw nieuwe huis in Spanje laten vertalen? Daar hebben wij gespecialiseerde juridische vertalers voor. Of wilt u een mooie speech houden op de bruiloft van uw zoon of dochter in Spanje? Dit kunnen wij zelfs fonetisch voor u uitschrijven, zodat u hen de verrassing van hun leven kunt bezorgen, zonder dat u zelf goed Spaans hoeft te kunnen spreken. Om welke tekst het ook gaat, onze professionals in de Spaanse taal zorgen voor een uitstekende vertaling!

Offerte op maat

Benieuwd naar onze vertaalmogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Spaans. Op werkdagen ontvangt u deze binnen een paar uur in uw mailbox.