Aanlevering en levertijd van vertalingen

Onbeëdigde vertalingen

U kunt uw vertalingen via ons contactformulier uploaden, naar ons e-mailen of per post opsturen, maar natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om op het kantoor langs te komen. Wij leveren de vertaling via de e-mail op, of indien gewenst via de post.

Beëdigde vertalingen

Een officieel document dat beëdigd vertaald moet worden, kunt u inscannen (resolutiewaarde: 300 dpi) en naar ons e-mailen, of u kunt een afspraak maken om op kantoor langs te komen, waar wij het voor u inscannen. Als we klaar zijn met de vertaling bellen wij u op om een afspraak te maken. U kunt de vertaling dan bij ons komen ophalen of wij sturen de vertaling per post naar u op.

Levertijd

Bij normale drukte gaan we uit van een levertijd van ongeveer 1000 woorden per klant per taal per dag. Op deze manier kunnen we vele klanten tegelijk bedienen en ontstaan er geen wachttijden. We kunnen uw vertaling bijna altijd meteen of voor de volgende dag inplannen. Een artikel van bijvoorbeeld 2 pagina's kan dus vaak binnen 24 uur al weer terug zijn, als het per e-mail aan- en opgeleverd kan worden. Bij aanbesteding krijgt u meteen te horen wanneer de vertaling klaar zal zijn. Sneller kan meestal ook: u betaalt dan wel een spoedtoeslag.

Bij beëdigde vertalingen duurt de oplevering iets langer door het extra werk aan lay-out, stempels en waarmerkingen.